0

Heb jij dat ook? Dat je op zoek bent naar dé perfecte blazer maar ‘m nergens kunt vinden? Vind je het perfecte model, dan zijn de knopen niet naar jouw smaak. Of zie je de perfecte kleur, maar is het model niet helemaal zoals je het zou willen.

Dan ben je aan het juiste adres bij GustoModa.nl. Hier kun je zelf een blazer ‘ontwerpen’ door uit verschillende opties te kiezen. Zo kun je eerst jouw favoriete model uitzoeken, vervolgens de stof van de buitenkant en de voering kiezen, maar ook de knopen kun je zelf bepalen.

Binnenkort heeft deze webshop een superleuke actie. Ze roepen jou op om jouw eigen blazer te ontwerpen. Jouw idee kun je aanleveren in de vorm van een technische tekening, maar ook een creatie gemaakt met een tekenprogramma op de computer of een echte tekening worden goedgekeurd. Knippen en plakken is natuurlijk ook een optie. Zo lang maar duidelijk is hoe de voorkant en achterkant eruit ziet.

Er zijn daarnaast nog een paar voorwaarden. Het ontwerp van de blazer mag helemaal naar jouw smaak zijn, zolang de blazer maar bestaat uit de stoffen en knopen die op GustoModa.nl zijn aangegeven.

De wedstrijd loopt van 15 oktober tot 19 november 2012. De winnaar wordt 20 november bekend gemaakt en het winnende ontwerp zal daadwerkelijk in productie worden genomen. Natuurlijk krijgt de ontwerper een gratis exemplaar van het jasje. Daarnaast zal het in de webshop verkocht worden onder zijn of haar naam. Super leuk dus!

Klaar met ontwerpen? Stuur het resultaat naar dit mailadres! Bekijk hieronder wat voorbeelden.

www.gustomoda.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties