0

ADVERTORIAL On trend met deze armbanden van Il Centimetro 1Ben jij iemand die alle modetrends op de voet volgt en je garderobe daarop afstemt? En style je iedere outfit af met een lekkere dosis sieraden? Dan kun je deze trend zeker niet overslaan!

Fashionista’s, modellen en Italiaanse topsporters zijn al in groten getale gespot met de handgemaakte bracelets, maar ook onze BN’er styliste Danie Bles is al besmet met de hype. Voor de armbanden van Il Centimetro vormt het meetlint, dat je kent uit je vaders gereedschapskist, de basis. Dankzij het strakke design en de opvallende sluiting is het een echte eyecatcher.

Daarbij komt dat de arm candy in verschillende kleuren verkrijgbaar is, dus het maakt het iedere denkbare look af! Pintz.nl heeft ze met trots in hun webshop staan in neon- en basic kleuren, maar op korte termijn zullen er nog meer kleuren volgen.

Zeer binnenkort verwacht Pintz.nl bovendien een collectie aan tassen, riemen en horloges van het merk Il Centimetro, dus houd de webshop goed in de gaten! Tot die tijd kun je er terecht voor accessoires van merken als Waitz Design en Qudo én natuurlijk de trendy armbanden van Il Centimetro!

Bekijk de armband in verschillende kleuren hieronder! Bestellen? Klik dan op je favoriet.

II Centimetro II Centimetro Sunset Orange

Il Centimetro Il Centimetro Sunset Orange

II Centimetro II Centimetro Queen Gold

Il Centimetro Il Centimetro Queen Gold

II Centimetro II Centimetro Original Yellow

Il Centimetro Il Centimetro Original Yellow

II Centimetro II Centimetro Sunrise Yellow

Il Centimetro Il Centimetro Sunrise Yellow

II Centimetro II Centimetro Antartic White

Il Centimetro Il Centimetro Antartic White

www.pintz.nl

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties