0

ADVERTORIAL Nu 10 weken Grazia voor maar 15 euroDe ultieme manier om te ontspannen? Er gaat wat ons betreft niets boven even tot rust komen met een kopje thee, een stukje chocolade en een fijn tijdschrift. Natuurlijk kan je een blad meenemen als je in de winkel bent, maar het handige van een abonnement is dat je er geen omkijken naar hebt en je hierdoor automatisch en sneller even tijd neemt voor jezelf.

Een abonnement nemen op Grazia is trouwens nu helemaal super fijn; je krijgt tien weken Grazia voor maar 15 euro! Dit betekent dat je een korting krijgt van maar liefst 45 procent. Het handige is dat het abonnement vanzelf stopt en je dus nergens aan vast zit. Ben jij al lid van Grazia? Dan is natuurlijk ook hét perfecte cadeautje voor iemand anders die wel wat meer ontspan momentjes kan gebruiken!

Goed nieuws: je kunt Grazia ook lezen op je tablet want als je nu een abonnement op de papieren Grazia neemt, dan krijg je gratis toegang tot de digitale versie. Zo lees je dus altijd en overal je favoriete tijdschrift, ook als je op vakantie bent!

Voor de mensen die Grazia nog niet kennen (wat we ons eigenlijk niet kunnen voorstellen): Grazia is voor alle dames who want to look great & be up to date. Niet voor niets is het dé nummer 1 fashion weekglossy van Nederland! Het blad staat elke week vol met exclusieve interviews, emotionele real life verhalen, de beste shopping tips, celebritynieuws en de beste beauty tips.

Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van deze super actie door hier te klikken!

GRZ7 GRZ 4 GRZ5 GRZ6

www.grazia.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties