0

ADVERTORIAL MyMochila by Isabelli tas ook de musthave van dit najaarDoutzen Kroes, Yolanthe en menig it-girl en modeliefhebber is er al mee gespot; een mochila bag! Afgelopen zomer was het dé hit onder tassen maar ook komend najaar sluit de mochila tas aan bij jouw outfit.

We werden op slag verliefd toen we de nieuwe pareltjes zagen uit de collectie van My Mochila by Isabelli. Herfstkleuren als warm rood en koel blauw worden verweven in een geometrische print met neutrale tinten als zwart, grijs, wit en beige. Het resultaat is een hebberigmakende collectie!

Mochila tassen van Mochila by Isabelli worden gemaakt zoals het hoort; met de hand door vrouwen van de Wayuu stammen uit Colombia. Het kost bijna een maand om een mochila tas te weven en de Wayuu vrouwen werken er elke dag acht uur aan. De traditie van het weefwerk wordt van generatie op generatie doorgegeven en onderhoudt de Wayuu gemeenschap.

Wisten jullie trouwens dat naast de traditionele Mochila collectie er ook mini Mochilas verkrijgbaar zijn en dat er een luxury collectieis? Sinds kort zijn er ook clutches aan de collectie toegevoegd!

Fijne herfsttinten

Fijne herfsttinten

De mini's!

De mini’s!

Hoe leuk is deze grijze?!

Hoe leuk is deze grijze?!

www.myisabelli.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties