0

Je het er vast wel eens over gehoord: mensen die wat kilo’s kwijtraken, afkicken van hun sigarettenverslaving of van langdurige kwaaltjes afkomen door acupunctuur.

Shenmen Health in Amsterdam en Oudekerk aan de Amstel is gericht op het verbeteren van een evenwichtige en goede geestelijke en lichamelijk gezondheid met onder meer acupunctuur.

Maar wist je dat je acupunctuur ook kan inzetten om mooier te worden? Een van de behandelingen die Shenmen Health aanbiedt is cosmetische acupunctuur. Door het gebruik van kleine naaldjes die alleen in de huidlagen worden gezet wordt bij deze behandeling de doorbloeding naar de huid verbeterd en de productie van het collageen verhoogd. Hierdoor wordt de huid strakker en minimaliseren de fijne lijntjes en rimpels. Het is een behandelmethode die je huid er drie tot vijf jaar jonger doet uitzien!

Tevens helpt deze behandeling tegen donkere lijnen onder de ogen, terwijl het juist de kleur van de huid verbetert en je velletje ook nog eens egaler wordt. Tenslotte kan door het herstel van de hormoonbalans door cosmetische acupunctuur vaak een afname van acne en een afname van zwelling of puffiness in het gezicht zichtbaar worden. Er zijn geen bijwerkingen aan deze behandeling en er worden ook geen vloeistoffen of vulmiddelen in de huid aangebracht. Ohja, het voelt ook nog eens heerlijk ontspannen!

Volgende week gaat ILFN’s Monique een cosmetische acupunctuur behandeling bij Shenmen uitproberen. Dat verslag lees je later op ILFN. Het wordt vast heerlijk! En ze voelt ze na afloop waarschijnlijk ontzettend ontspannen. Shenmen biedt nog veel meer fijns, zoals oedeemtherapie en massages. Meer weten? Neem hier een kijkje op de website.

Shenmen biedt onder meer cosmetische acupunctuur

www.acupunctuur-in-amsterdam.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties