0

Wij vrouwen kunnen er niet genoeg van krijgen; tassen. Ze gaan elke dag met ons mee op stap en bevatten van die items waar we écht niet zonder kunnen. Natuurlijk kun je voor een exemplaar gaan van een internationale naam, maar er is ook een merk van Hollandse bodem die prachtexemplaren in haar collectie heeft.

Het Nederlandse Smaak begon ooit als multibrand store, maar toen oprichter André Grundmann geen passende tassen kon vinden voor zijn winkel in de Amsterdamse Jordaan besloot hij in 2010 zelf aan de slag te gaan. Het resultaat? Beeldschone tassen in verschillende kleuren van prachtig leer. Elk seizoen zijn er veel nieuwe modellen in talrijke kleuren die perfect matchen met de portemonnees, etuis en armbanden waarmee de collectie inmiddels is uitgebreid.

De items van Smaak kun je kopen bij hun mooie winkel op de Berenstraat 39 in Amsterdam, maar sinds kort is er ook een nieuwe shop geopend op de Dagelijkse Groenmarkt 26 a in Den Haag. Daarnaast heeft het merk een online store én is het te koop bij maar liefst 150 winkels door heel Europa (waaronder de Bijenkorf).

Bekijk beelden van de collectie en de Smaak shops hieronder!

Cecile Kobalt € 209,-

Fleur Dark Green € 199,-

Elin Grey € 179,-

Marit Cognac € 185,-

Lise Khaki € 189,-

Robin Orange € 229,-

Mette Cafe Au Lait € 175,-

Wallet Aqua Blue € 69,-

Etui Off White € 19,95

De winkel in Amsterdam

De winkel in Den Haag

www.smaakamsterdam.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties