0

modern family 150You’d better be prepared… de koude dagen staan voor de deur! En wat is er dan lekkerder om met een kop thee en chocolade op de bank of in bed te kruipen en een fijne televisieserie te kijken?

Seizoen 4 van Modern Family staat garant voor avonden vol kijkplezier met de Pritchett-Dunphy-Tucker clan in de hoofdrol. Niet bekend met de serie? Centraal staat de eerder genoemde moderne patchwork family die soms gekke en hartverwarmende maar altijd eerlijke en hilarische momenten met elkaar meemaken.

In seizoen 4 van Modern Family verwelkomen Jay Pritchett (het hoofd van de familie) en zijn tweede vrouw Gloria (Sofia Vergara) hun eerste kindje. Natuurlijk brengt de komst van de baby flink wat veranderingen teweeg. Manny, het vroegwijze zoontje van Gloria, heeft het er moeilijk mee want hij heeft zijn moeder altijd voor zichzelf gehad.

Claire (de volwassen dochter van Jay) en haar man Phil moeten juist afscheid nemen van hun kind. Hun oudste dochter Haley gaat studeren en daarom uit huis. Natuurlijk brengt een nieuw seizoen van Modern Family flink wat verrassingen met zich mee; huizen verkopen, ongeplande oppasdagen, overactieve hormonen en zelfs een heuse karaoke in de baarmoeder.

Het voordeel van de complete DVD-box in huis halen? Onafgebroken avonden vol kijkplezier natuurlijk, maar ook de vele extra’s die met de DVD-box komen. Denk aan verwijderde en alternatieve scènes, een Modern Family gids voor het ouderschap en nog veel meer!Nog niet overtuigd? De serie, die niet bang is om controversiële onderwerpen aan te snijden, ontving vier keer op een rij een Emmy Award voor Outstanding Comedy Series en dat is natuurlijk niet voor niets.

Klik hier of op één van de onderstaande foto’s om de serie te bestellen!

1047442_SCA_1-1.pdf

 

modernfamily1

modernfamily2 modernfamily3www.bol.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties