0

ADVERTORIAL Koop nu jouw kaarten voor de ModefabriekWij hopen dat de zomer van 2013 nou eindelijk eens gaat beginnen zodat we de luchtige items uit de kast kunnen halen, maar modeprofessionals zitten al met hun hoofd bij de voorjaarsmode van 2014.

Wat de trends zijn van 2014? Dit is al te zien bij de 35e editie van Modefabriek op 14 en 15 juli. Het event, dat plaatsvindt in de Amsterdam RAI, biedt niet alleen sneak peek voor professionals op de trends die gaan komen, ook valt er genoeg anders nieuws te ontdekken. Denk aan nieuwe labels, vers talent én (niet te vergeten) nieuwe waardevolle contacten.

Wat je niet kunt missen dit keer? De Trendforecast, waar de belangrijkste trends voor de zomer van 2014 gepresenteerd worden, en er is een pop-up jeansmuseum. Ook vindt er een vintage kilo sale plaats en is er weer een goed gevuld buitenterrein met shops en plekken waar je kunt eten en drinken. Het buitenterrein is ook toegankelijk voor consumenten.

Het internationaal bekende designerduo Augustin Teboul komt speciaal voor Modefabriek naar Nederland en tien Nederlands top designers waaronder Spijkers en Spijkers, Ready to Fish, Marcha Hüskens en Domenico Cioffi presenteren hun nieuwste lijn in ‘Dutch Touch Coming Home’. Dit wordt gedaan in samenwerking met de Dutch Fashion Foundation.

Natuurlijk zijn er ook de nodige stands van de bekende fashion labels te vinden, waaronder Kuyichi, Lee, Havaianas, Tkees, Tigha, IKKS, Fab., mbyM, Oilily, J.Color, Bobi L.A., Jilil, Nudie en Aaiko. Nieuw op Modefabriek is het jeansmerk ‘Koral jeans’ uit Amerika en de rubberlaarzen van Julia Lundsten in samenwerking met NOKIAN FOOTWEAR. Wil je een totaaloverzicht van alle labels die zich presenteren op Modefabriek? Bekijk deze dan hier!

Werk je in de mode en heb je nog geen kaarten? Bestel deze dan snel hier!

Augustin Teboul

Augustin Teboul

Herschel Supply

Herschel Supply

Ready To Fish

Ready To Fish

Tigha

Tigha

www.modefabriek.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties