0

ADVERTORIAL Modefabriek het fashion event voor professionalsTerwijl wij bezig zijn met de uitverkoop van de wintercollectie en reikhalzend uitkijken naar de zomer en de bijbehorende kleding, zijn modeprofessionals al in de weer met de mode voor komend najaar.

Hét event voor modeprofessionals, waar ze alvast even een kijkje kunnen nemen bij de nieuwe collecties, nieuwe trends, nieuw talenten en meer, is natuurlijk Modefabriek. Ook dit keer vindt de beurs eind januari plaats in Amsterdam RAI; op zondag 26 en maandag 27 januari is het modespektakel te bezoeken!

Naast de nieuwe collecties van toffe labels als Denham, Aaiko, mbyM. Ted Baker, Modstrom, Goosecraft, Eleven Paris en meer mooie namen (klik hier voor een totaaloverzicht) is er nog heel wat meer te doen en te zien. De expositie ‘Retail Future Home’ werpt een inspirerend licht op de toekomst van retail in de vorm van een interactieve installatie die vast heel wat inspiratie oproept! Ook kun jij je als modeprofessional inschrijven voor diverse interactieve gesprekken en workshops over de toekomst van retail en mode. Meer informatie? Klik dan hier!

Maar ook aan de consument is gedacht. Tijdens het 10 Days of Downtown event (onderdeel van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam) ‘Next by Modefabriek’ op zaterdag 25 januari (15.00 – 18.00) in Westerliefde, is een expositie ten zien van acht internationaal opkomende designers, die speciaal door en voor Modefabriek zijn uitgenodigd. Entree is €5,-, drankje en goodiebag verzekerd! Een glimp van de geselecteerde designers zie je hier beneden.

Werk je in de mode en heb je nog geen kaarten voor Modefabriek? Bestel deze dan snel hier!

First of August

First of August

Retail Future Home

Retail Future Home

Rick Lee

Rick Lee

Vonschwanenflugelpupke

Vonschwanenflugelpupke

www.modefabriek.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties