0

Om zowel met een goede outfit als een mooi kapsel de deur uit te gaan is best lastig. Vaak heb je meer inspiratie voor een leuke kledingcombinatie en besteed je wat minder aandacht aan jouw lokken. Simpel los haar of een knotje is wel zo handig, maar ook super saai!

Gelukkig helpt TONI&GUY jou met hun Hair Meet Wardrobe productlijn om een mooie hairdo te creëren die perfect past bij jouw outfit. Hoe? Om te beginnen door middel van een fijne lijn van haarproducten die is afgestemd op jouw look. Behoefte aan een flinke dosis glamour? Dan ga je voor hun Glamour producten zoals Spritz & Shine Liquid Mousse. Wil je anders zijn dan anderen en heb je zin in een creatieve hairdo? Dan is de Creative lijn met bijvoorbeeld de Extreme Hold Spray iets voor jou. Hiernaast bevat TONI&GUY Hair Meet Wardrobe ook producten voor een klassieke (Classic) en casual (Casual) look.

Met een goede outfit en de TONI&GUY Hair Meet Wardrobe producten kom je al een heel eind. Maar heb je ook inspiratie nodig voor een mooi kapsel dat perfect past bij jouw kledingcombinatie? Dan ben je ook aan het goede adres bij het Britse merk. Op hun website zijn filmpjes te zien waar wordt uitgelegd hoe je een mooi kapsel kan creëren in een handomdraai.

Wil jij ook een statement maken met een perfect op elkaar aangepast kapsel én outfit? Dan weet je vanaf nu dat je bij TONI&GUY Hair Meet Wardrobe moet zijn. Je kunt de producten kopen bij Etos en TONI&GUY salons.

Lees en bekijk hier meer!

www.hairmeetwardrobe.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties