0

ADVERTORIAL shop de leukste najaarsitems bij VDVerkeerden we vorige week nog in zomerse en zelfs tropische sferen, deze week staat het nieuwe seizoen toch echt voor de deur, maar niet getreurd. Bij een nieuw seizoen hoort ook een hele fijne nieuwe garderobe. Wil jij het nieuwe jaargetijde ingaan met een kledingkast vol fijne items?

De nieuwe collectie van V&D bestaat uit jurkjes met hippe graphics en animal prints, broeken in de nieuwste trendy kleuren en fijne tops voor elke gelegenheid. Op VD.nl kun je niet alleen terecht voor het eigen merk, ook merken als Mango, New Look, Vila en Soaked in Luxury zijn online beschikbaar voor een instant fashion fix.

Kun jij niet wachten totdat de herfst op de voordeur klopt en je lekker kunt wegkruipen in een warme knit? Op VD.nl zijn heerlijke vesten te vinden die je combineert met de vele broeken met retro prints die je webshop rijk is. Bovendien biedt V&D ook edgy leren jassen, elegante mantels en tops met winterse prints. Daarnaast kun je hier ook terecht voor alle accessoires die jouw look helemaal afmaken, zoals horloges, schoenen en tassen. Natuurlijk wordt ook de lingerie hierbij niet vergeten.

En oja, vanaf donderdag 12 september tot en met Prinsjesdag 17 september ontvang je 21% BTW korting op bijna alle nieuwe collecties door middel van actiecode BTW2013.

Bekijk een aantal items hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

LIV

LIV bij VD.nl

Mango

Mango bij VD.nl

New Look

New Look bij VD.nl

Soaked in Luxury

Soaked in Luxury bij VD.nl

Soho Collection

Soho Collection bij VD.nl

Vila

Vila bij VD.nl

www.vd.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties