0

men at work ilfn ladies night 150Modeliefhebbers zijn vast wel bekend met MENATWORK, maar wist je ook dat deze multibrand store ook de meest super leuke merken heeft voor vrouwen? Denk bijvoorbeeld aan Cheap Monday, Minimum, Levi’s, Stylist’s Own en Nike; voor ieder wat wils. Hoog tijd dus om een bezoekje te brengen aan de MENATWORK bij jouw in de buurt.

(advertorial)

En helemaal omdat I Love Fashion News in samenwerking met MENATWORK twee speciale ladies nights organiseert. In alle 37 multibrand winkels (zie onderaan het artikel waar je deze allemaal vindt) kun je terecht op donderdag 27 maart en/of vrijdag 28 maart van 19:00 tot 21:00 voor een avond waarbij wij dames centraal staan.

Wat je kunt verwachten? Een super gezellige avond vol verwennerij: een fijne korting van 20 procent op de gehele collectie, een goodiebag, hapjes en drankjes, lekkere muziek en advies over de laatste modetrends van de hotste merken. Ook zijn er kappers, stylistes, nagestylistes, visagistes en zelfs tattoo artiesten en een piercing studio om jouw nieuwe look helemaal compleet te maken.

Nog niet genoeg redenen om te gaan? ILFN’s founder & director Annic van Wonderen is aanwezig tijdens de MENATWORK ladies nights in Haarlem en Rotterdam Alexandrium én er zijn ook mooie mannen ingeschakeld!

Hier moet jij bij zijn dus. Je moet je wel even inschrijven en dat doe je door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van MENATWORK. Vermeld er even bij in welk filiaal je aanwezig bent!

REST3 REST2 REST1
DSC_3175 DSC_3250 DSC_3290 IMG_6495 IMG_6615 TD-26032013-MenatWork-LadiesnightPiazza-6290 TD-26032013-MenatWork-LadiesnightPiazza-6386

Donderdag 27 maart:
· Alkmaar
· Arnhem – Vijzelstraat
· Arnhem – Brouwersplein
· Breda
· Den Bosch – Hooge Steenweg
· Den Bosch – Marktstraat
· Dordrecht
· Emmen
· Enschede
· Gouda
· Groningen
· Haarlem (ILFN’s Annic is hier aanwezig)
· Leeuwarden
· Maastricht
· Nijmegen
· Roermond
· Sneek
· Spijkenisse
· Tilburg
· Utrecht – Oude Gracht
· Utrecht – Lage Viestraat
· Zwolle

Vrijdag 28 maart:
· Alphen a/d Rijn
· Antwerpen
· Bergen op Zoom
· Brugge
· Eindhoven
· Hellevoetsluis
· Hoofddorp
· Nieuwegein
· Oosterhout
· Rotterdam – Korte Lijnbaan
· Rotterdam – Oude Binnenweg
· Rotterdam – Alexandrium (ILFN’s Annic is hier aanwezig)
· Veenendaal
· Vlaardingen
· Zeist

www.menatwork.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties