0

OPEN DAG Academie VogueAls bezoeker van I Love Fashion News stroomt mode natuurlijk door je aderen. Ben je niet alleen gek op alles wat met fashion te maken heeft, maar zou je niet liever willen dan van mode je beroep maken? Zie jij jezelf als stylist op de set van een film staan of zou je graag de vormgeving van een modetijdschrift doen? Dan is een cursus aan Akademie Vogue jou op het lijf geschreven!

(advertorial)

Opleidingsinstituut Akademie Vogue houdt namelijk een open dag op zaterdag 22 maart van 12.00 tot 16.00 uur. Droomde je altijd al van een carrière in de mode? Bij de school, die zich op de Rozengracht 133 in hartje Amsterdam bevindt, kun je uit de volgende studierichtingen kiezen: modestyling, modevormgeving, dessinontwerpen, interieurstyling, allround styling, mediastyling, fotostyling, theatervormgeving en reclamevormgeving.

Omdat er aan kleine groepen lesgegeven wordt, komen individuele vaardigheden en specifieke talenten volop tot ontwikkeling. Daarnaast nemen bedrijven en particuliere opdrachtgevers die een goede stylist of vormgever zoeken, vaak contact op met Akademie Vogue en dat is precies wat je nodig hebt in deze tijd!

Ben je geinteresseerd? Kom dan dus zeker naar de open dag op 22 maart en wie weet werken wij over twee jaar (want je kunt al in zo’n korte tijd afstuderen) met jou samen of kun je zelfs aan de slag voor ILFN of een ander leuk bedrijf!

akademie-vogue-open-dag-2014-1

akademie-vogue-open-dag-2014-2

akademie-vogue-open-dag-2014-3

thumb (1)

thumb

www.akademievogue.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties