0

akademie vogue open dag 150Als bezoeker van I Love Fashion News stroomt mode natuurlijk door je aderen. Ben je niet alleen gek op alles wat met fashion te maken heeft, maar zou je niet liever willen dan van mode je beroep maken? Zie jij jezelf als stylist op de set van een film staan of zou je graag de vormgeving van een modetijdschrift doen? Dan is een cursus aan Akademie Vogue jou op het lijf geschreven!

Opleidingsinstituut Akademie Vogue houdt namelijk een open avond op woensdag 19 februari. Ben jij overdag gewoon aan het werk, maar droomde je altijd al van een carrière in de mode? Speciaal voor iedereen met een 9 tot 5 baan organiseert de Akademie nu een open avond van 20.00 tot 22.00 uur. Bij de school, die zich op de Rozengracht 133 in hartje Amsterdam bevindt, kun je uit de volgende studierichtingen kiezen: modestyling, modevormgeving, dessinontwerpen, interieurstyling, allround styling, mediastyling, fotostyling, theatervormgeving en reclamevormgeving.

Ben je geinteresseerd? Kom dan dus zeker naar de open dag en wie weet werken wij over twee jaar (want je kunt al in zo’n korte tijd afstuderen) met jou samen of kun je zelfs aan de slag voor ILFN of een ander leuk bedrijf!

Let op! Om 20.30 uur geeft de directeur van Akademie Vogue een uitgebreide toelichting over de opleiding en de cursussen. Dus wees erbij!

akademie-vogue-open-dag-2014-1

akademie-vogue-open-dag-2014-2

akademie-vogue-open-dag-2014-3

thumb (1)

thumb

www.akademievogue.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties