0

ADVERTORIAL Kim-Lian van der Meij in Mi Moneda outfitAfgelopen vrijdag vond hét televisie evenement van het jaar plaats; de Televizier Ring werd uitgereikt aan het beste tv-programma van het jaar. Naast de prijzen, die natuurlijk heel belangrijk zijn, hadden wij natuurlijk ook oog voor de outfits!

Presentatrice van de avond Kim-Lian van der Meij had een hele bijzondere look aan. Deze was speciaal voor haar gemaakt door stylist Tommy Driessen in samenwerking met Mi Moneda. De Mucho munt van het sieradenmerk is verwerkt in deze sparkling outfit.

Mi Moneda is erg blij en trots op het resultaat van dit bijzondere project. “Mi Moneda is altijd in voor creatieve en vernieuwende ideeën,” aldus Michelle Mentrop, eigenaar en designer van Mi Moneda.

“Toen stylist Tommy Driessen ons benaderde om de munten van Mi Moneda te verwerken in de openingsoutfit tijdens hét TV event van het jaar, twijfelden we dan ook geen moment. Bij een spectaculaire opening act hoort een spectaculaire outfit met uiteraard spectaculaire sieraden.”

Nieuwsgierig naar de outfit van Kim-Lian van der Meij? Bekijk ‘m hieronder of klik hier om het Televizier Ring Gala terug te kijken!

Kim Lian Mi Moneda 1

 

Kim Lian Mi Moneda 2 Kim Lian Mi Moneda 3 Kim Lian Mi Moneda 4 Kim Lian Mi Moneda 5

www.mi-moneda.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties