0

ADVERTORIAL Kennen jullie de super leuke boho boots van Damn alAls modeliefhebbers zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe merken en zien het als onze plicht om jullie op de hoogte te stellen als we weer wat unieks gevonden hebben. Ben jij een liefhebber van de boho stijl? Dan is dit super leuke merk echt wat voor jou!

Damn bestaat pas sinds half december maar is nu al te koop in 45 winkels. Dat is natuurlijk niet zomaar; hun zogenaamde ‘bootbelts‘ (riemen voor om je schoenen met een boho vibe) zijn een ware musthave voor dames die zich het hele jaar door op Ibiza willen wanen. De collectie bestaat op dit moment uit 19 verschillende modellen die gemaakt zijn van echt leder en afgewerkt zijn met franjes, studs en veren.

Natuurlijk kan het niet alleen bij de bootbelts voor schoenen blijven nu dat het zo’n succes is. De collectie wordt binnenkort uitgebreid met bijpassende armbanden en riemen en bovendien komt er ook nog een kinderlijn bij.

Bekijk hieronder onze tien favorieten uit de collectie? Wil je bestellen in de webshop van Damn? Klik dan op de schoen met jouw favoriete belt. Alle verkooppunten van de bootbelts vind je hier.

Black Steel

Black Steel

Blue Cow

Blue Cow

Golden Studs

Golden Studs

Indian Red

Indian Red

Pink Beads

Pink Beads

Pink Dragon

Pink Dragon

Pink Zebra

Pink Zebra

Rainbow Bread

Rainbow Bread

Stone Belt Army

Stone Belt Army

Zigzag Rainbow

Zigzag Rainbow

www.damnfashion.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties