0

ADVERTORIAL Je huid wordt echt super schoon dankzij VisaPureAls je goed voor je huid zorgt, dan maak je ‘m dagelijks twee keer schoon. ‘s Avonds natuurlijk voor het slapen gaan maar ook als je opstaat. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen ritueel daarvoor maar anno 2013 is er een fijne toevoeging op jouw facewash, tonic of lotion.

En dat is de VisaPure van Philips. Het apparaat belooft jouw huid in slechts één minuut tien keer schoner te kunnen maken dan de normale manier waarop je jouw huid reinigt. Met zo’n belofte kon ik natuurlijk niet anders dan het apparaat even zelf te testen!

Voor de VisaPure zijn vijf verschillende borstels verkrijgbaar. Als je het apparaat koopt dan krijg je  er twee borstels bij; één voor de normale huid en ééntje die speciaal gemaakt is voor de gevoelige huid. Een borstel voor de extra gevoelige huid is apart verkrijgbaar net als een borstel met scrubeffect en ééntje voor een extra intensieve reiniging.

Ik koos voor de opzetborstel voor de gevoelige huid. Het borsteltje is heerlijk zacht en makkelijk op het apparaat te klikken. Na het schoonmaken van mijn handen en het licht vochtig maken van mijn gezicht, maak ik de borstel nat en breng vervolgens mijn eigen reinigingsgel erop aan. Daarna zet ik het apparaat tegen mijn gezicht en zet ‘m aan op de lichtste snelheid (er zijn twee standen).

De VisaPure maakt draai- en trilbewegingen en ik beweeg ‘m voorzichtig over mijn voorhoofd van de ene naar de andere plek. Na 20 seconden is er een korte pauze; hiermee geeft het apparaat aan dat je over kunt gaan naar een ander deel van je gezicht. Ik ga naar de linkerhelft en als de 20 seconden voorbij zijn naar de rechterhelft. Na 60 seconden ben je klaar met met de VisaPure!

Natuurlijk was ik nog wel even snel de reinigingsgel van mijn gezicht met water en spoel de borstel af onder de kraan waarna ik het apparaat terugzet in de houder. De huid van mijn gezicht is super zacht geworden en voelt écht heel schoon aan; anders dan als ik gewoon aan de slag ga met water en de reinigingsgel alleen.

Mijn conclusie? De Philips VisaPure is een erg fijne manier om jouw gezicht schoon te maken. Het kost niet (veel) meer tijd dan normaal en het resultaat is écht super! Het is een musthave voor iedere vrouw! (Dus jezelf even verwennen of de Sint of Kerstman even heel lief aankijken).

Philips 10

Philips 1

Ik was mijn handen…

Philips 2

… en maak mijn gezicht vochtig.

Philips 3

De VisaPure ligt prettig in de hand.

Philips 4

Ik maak het borsteltje voor de zekerheid ook een beetje nat.

Philips 5

Vervolgens doe ik een beetje reinigingsgel erop.

Philips 6

Ik begin bij mijn voorhoofd…

Philips 7

om door de gaan naar de rechterkant van mijn gezicht…

Philips 8

en de linkerkant!

Philips 9

Tot slot mijn kin nog even.

www.philips.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties