0

ADVERTORIAL ILFNs Annic en Negativ ruilen een dagje van levenHoe zou jij het vinden om voor één dag van lifestyle te veranderen? ILFN’s founder & director Annic en rapper Nega (bekend van onder andere Expeditie Robinson) hebben dit ervaren. Zij ruilden voor één dag van leven én hun Opel ADAM. Bekijk hieronder de #OpelLifeSwap video van Annic én Nega!

Opel ADAM is een auto met 1000 gezichten die je helemaal zelf kunt samenstellen. Voor iedereen is er een ADAM, of je nu rapper of eigenaar van de grootste fashion site van Nederland bent. Je kunt zo’n beetje elk detail veranderen en ADAM helemaal customizen tot je precies hebt wat je wilt. Van de velgen tot aan het dak, het ontwerp van ieder interieur en exterieur detail ligt in jouw handen. Net als jij, is ADAM een echt individu.

Om dit te onderstrepen daagde Opel Annic en Nega uit een dag van leven én ADAM te ruilen. Annic in de harde wereld van rappers en Nega in de glamour wereld van I Love Fashion News. Dat leverde natuurlijk flink wat vuurwerk op…

Hieronder vind je het resultaat van de lifeswap in twee video! In de één is te zien dat Annic het leven van Nega overneemt en een rap maakt en in de ander moet Nega een dagje meedraaien op de ILFN redactie. Abonneer jij je ook op het YouTube kanaal van Opel Nederland zodat je op de hoogte gehouden wordt van alle #OpelLifeSwap video’s? Abonneren doe je hier!

www.opel.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties