0

ADVERTORIAL ILFNs Annic een dagje in het leven van rapper NegativHoe zou jij het vinden om voor één dag van lifestyle te veranderen? ILFN’s founder & director Annic en rapper Nega (bekend van onder andere Expeditie Robinson) hebben dit ervaren. Zij ruilden voor één dag van leven én hun Opel ADAM. Bekijk hieronder alvast de #OpelLifeSwap oproepvideo van Annic!

Opel ADAM is een auto met 1000 gezichten die je helemaal zelf kunt samenstellen. Voor iedereen is er een ADAM, of je nu rapper of eigenaar van de grootste fashion site van Nederland bent. Je kunt zo’n beetje elk detail veranderen en ADAM helemaal customizen tot je precies hebt wat je wilt. Van de velgen tot aan het dak, het ontwerp van ieder interieur en exterieur detail ligt in jouw handen. Net als jij, is ADAM een echt individu.

Om dit te onderstrepen daagde Opel Annic en Nega uit een dag van leven én ADAM te ruilen. Annic in de harde wereld van rappers en Nega in de glamour wereld van I Love Fashion News. Dat leverde natuurlijk flink wat vuurwerk op…

Hieronder vind je een oproepvideo van Annic voor jullie! Check ‘m en abonneer je op het YouTube kanaal van Opel Nederland zodat je op de hoogte gehouden wordt van wanneer de #OpelLifeSwap live komt! Abonneren doe je hier!

www.opel.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties