0

ugg australia boots 150Het schijnt komende winter erg koud te worden in Nederland. Grote kans dus dat als je over straat gaat, jouw voeten binnen no time zijn veranderd in een stel grote ijsklompen. Sneeuwt het niet, dan plenst het wel en zijn je tenen nat. Jouw voeten verdienen meer dan dat natuurlijk!

Gun ze de nieuwe collectie van UGG Australia! Het merk, bekend van de schoen met het fijne schapenvachtje, komt weer met een erg hebberigmakende collectie voor komende winter. Een blikvanger is de Classic Short bezaaid met ‘bling’ in de vorm van fonkelende Swarovski kristallen. De Classic Mini is dit seizoen ook verkrijgbaar in mooie wintertinten.

Wil je voorkomen dat jouw voeten letterlijk in jouw schoenen zwemmen? Dan wordt je vast erg blij van het stoere model Noira! Voor echte koukleumen is Lorien een ware musthave; het is dé oplossing voor extreme kou-tenen.

Bekijk onze favo UGG Australia boots hieronder en klik op de foto om te bestellen of hier om de complete collectie te bewonderen.

Classic Short Bling

Classic Short Bling

Lorien Puffy Laarzen

Lorien Puffy Boots

Dames Classic Mini

Dames Classic Mini

Noira Waterproof Leather Boots

Noira Waterproof Leather Boots

www.uggaustralia.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties