0

mi moneda winactie 150Onlangs organiseerden Mi Moneda en ILFN een ontwerpwedstijd met een géwéldige prijs; je eigen ontworpen munt wordt in productie genomen én je krijgt 350 euro shoptegoed van Mi Moneda. De winnares, Dagmar Pijffers, maakten we eerder op ILFN bekend. Naast Rihanna is zij de enige die een uniek ontworpen Mi Moneda munt in haar bezit heeft.

De uitreiking van de munt was in de showroom van het Mi Moneda hoofdkantoor, waar Dagmar voor het eerst het eindresultaat van haar eigen ontwerp ‘Eyes of The Ocean’ in handen kreeg. Dagmar was blij verrast met het eindresultaat van de door haar aan de keukentafel ontworpen munt. Mi Moneda’s eigenaresse en ontwerpster Michelle Mentrop: “We hebben voor dit ontwerp gekozen omdat er een goed doordacht en mooi verhaal achter het ontwerp zit, wat past bij het persoonlijke karakter van Mi Moneda sieraden.”

Naast dat de door haar ontworpen munt daadwerkelijk gemaakt werd, werd Dagmar verwend met €350 aan Mi Moneda sieraden en had ze een persoonlijke ontmoeting met Michelle Mentrop. Onder het genot van een hapje en een drankje bespraken ze de kunst van ontwerpen en heeft Dagmar haar sieraden uitgezocht.

Nieuwsgierig naar de munt, de winnares en de middag die zij had op het hoofdkantoor van Mi Moneda? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!

Het resultaat: de Mi Moneda Eyes Of The Ocean munt

Het resultaat: de Mi Moneda Eyes Of The Ocean munt

Winnares Dagmar!

Winnares Dagmar!

Heerlijke Mi Moneda cupcakes

Heerlijke Mi Moneda cupcakes

Mi Moneda gifts

Mi Moneda gifts

Mi Moneda's Michelle en winnares Dagmar

Mi Moneda’s Michelle en winnares Dagmar

OLYMPUS DIGITAL CAMERAwww.mi-moneda.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties