0

ADVERTORIAL Het complete ILFN team gaat sapkuren 2Wat houden wij van december; leuke feestjes en héérlijk eten. Laat de oliebollen maar komen, denken we nu. Maar als alle festiviteiten zijn afgelopen blijkt vaak dat we een aantal kilos zijn aangekomen. En dat is logisch ook, want elk pondje gaat door het mondje.

Wij willen 2013 beginnen met een schone lei. We gaan voor meer energie, willen ons gezonder voelen, ons lichaam kan best wel een ‘onderhoudsbeurt’ gebruiken en een paar kilo lichter wegen na de decembermaand is ook niet erg. Daarom gaat het complete ILFN team vanaf 7 januari 2013 aan de 7-daagse Juice Master detox.

De man achter Juice Master is Jason Vale, een Britse expert op het gebied van gezondheid, verslaving en ‘juicen‘ natuurlijk! Er zijn inmiddels meer dan 2 miljoen van zijn boeken verkocht, hij wordt wel de Jamie Oliver van gezond eten genoemd en celebs als Sarah Jessica Parker en Jennifer Aniston hebben zijn sapkuren gevolgd. Ook niet geheel onbelangrijk; zijn sappen schijnen ook nog eens heerlijk te smaken!

Willen jullie net als ons nog even genieten van december maar in januari gaan voor een nieuwe start? DETOX DAN MEE met behulp van de sapkuur en ga voor één van de twee onderstaande complete pakketen. De eerste bestaat uit een sapmachine, blender en twee boeken en bij de tweede zitten ook nog voedingssuplementen.

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van onze Juice Master ervaringen. (Let op: de Juice Master website moet nog vertaald worden naar het Nederlands, maar laat je hierdoor vooral niet afschrikken)

Juice Master pakket 1 € 205,50

Juice Master pakket 2 € 249,95

www.juicemaster.com/nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties