0

ADVERTORIAL Haal uit uiterste uit je leven met Diesels nieuwste geurHet Italiaanse merk Diesel is natuurlijk wereldwijd beroemd dankzij hun perfect zittende jeans, maar Diesel is éigenlijk een complete lifestyle brand. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan accessoires en zelfs lampen maar natuurlijk ook parfum!

Nu komt Diesel met een nieuwe variant van hun mannengeur Fuel For Life, genaamd Fuel For Life Spirit; een intens mannelijke en razend sexy geur die je oproept om het uiterste uit je leven te halen. De topnoten van de geur zijn fris en onweerstaanbaar dankzij pompelmoes, bergamot en kaneel. Het hart bevat een bloemige geur bestaande uit geranium en iris met een zoete oranjebloesem. De basis is heerlijk zwoel en donker dankzij amber, wierook, mirre en labdanum.

Om de komst van de nieuwe Fuel For Life geur te vieren trekt Diesel met dansers door verschillende steden zodat jij het parfum kunt ruiken en beleven. De tour wordt afgetrapt op 5 juli in Rotterdam en op 6 juli is het spektakel te vinden in Amsterdam (op de Heilige Weg draait tevens een DJ van 16:00 – 19:00). Daarna gaat de tour verder in België: Brussel op 12 juli en Antwerpen op 13 juli.

De flacon, die geïnspireerd is op een heupfles, is verkrijgbaar in 50, 75 en 125 milliliter. Deel jouw Diesel Fuel For Life Spirit ervaringen op social media met de hashtag ‘#AREYOUALIVE’.

diesel fuel for life spirit geur

www.diesel.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties