0

ADVERTORIAL Gratis sample van Estee Lauders nieuwe CC-cremeZonder huidverzorging de deur uit gaan, is écht not done. Er gebeurt zoveel in beauty land op het gebied van innovaties, dat je het soms niet meer bij kunt houden. Wij helpen je een handje. Nieuw is de CC-crème oftewel de zogenaamde colour correcting crème.

(advertorial)

Estée Lauder heeft nu de meeste slimme CC-crème die er bestaat, genaamd Revitalizing supreme Global anti-aging CC-crème sPf 10. Deze formule biedt alle verzorgende en antiverouderingsvoordelen van de #1-crème Revitalizing Supreme, plus kleurcorrigerende voordelen die zich aan je huidteint aanpassen. Denk: antiveroudering + comfort + een vleugje kleur. Het resultaat? Een feilloze, jeugdige uitstraling.

De CC-crème werd natuurlijk uitgebreid getest. Na slechts vier weken was de huid bij 92 procent van de vrouwen aanzienlijk verstevigd en 97 procent van de vrouwen vond dat haar huid er onmiddellijk gezonder en mooier uitzag.

Je kunt nu gratis een deluxe miniatuur van Estée Lauder’s Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC-crème SPF10 bestellen: klik hier! Al overtuigd? Bestel dan het product in de nieuwe e-shop van Estée Lauder!

estee lauder cc creme

De sample die je krijgt

De sample die je krijgt

www.esteelauder.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties