0

ADVERTORIAL Gezonde hoofdhuid en mooi haar dankzijWist je al dat maar liefst 69 procent van de Nederlandse vrouwen aangeeft wel eens last te hebben van een jeukende hoofdhuid en dat maar 52 procent hier geen speciale shampoo voor gebruikt? Vaak denken we dat een shampoo voor een gezonde hoofdhuid ten koste gaat van een mooi bos haar, maar niets is minder waar.

Andrélon heeft nu een nieuwe lijn, genaamd Haar & Hoofdhuid, die ervoor zorgt dat zowel je haar als je hoofdhuid in topconditie zijn dankzij Nutrium 10. De Volume Maxx shampoo van de lijn is speciaal voor fijn en futloos haar. Met behulp van de Root Lift Technology krijg je meer volume en body vanaf de haarwortel. De Bright Shine Shampoo biedt normaal en dof haar een goede dagelijkse verzorging en glans met behulp van Derma Care Technology met zink.

Is jouw haar beschadigd? Dan is de Repair shampoo van de Haar & Hoofdhuid lijn van Andrélon iets voor jou. Deze shampoo is verrijkt met lysine, voedt intensief en helpt beschadigingen voorkomen. De Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair Mask biedt een wekelijkse verzorging en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

Tip: naast het gebruik van de Andrélon Haar & Hoofdhuid producten, kun je het beste jouw hoofdhuid zo nu en dan een goede verzorging geven. Het perfecte moment hiervoor? Onder de douche tijdens het wassen van jouw haar.

De shampoo’s zijn nu te verkrijgen bij de verschillende supermarkten en drogisten.

Andrelon Haar Hoofdhuid Volume Maxx shampoo

Andrélon Haar & Hoofdhuid Volume Maxx shampoo

Andrelon Haar Hoofdhuid Bright Shine shampoo

Andrélon Haar & Hoofdhuid Bright Shine shampoo

Andrelon Haar Hoofdhuid Repair shampoo

Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair shampoo

Andrelon Haar Hoofdhuid Repair masker

Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair masker

www.andrelon.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties