0

AdvertisementADVERTORIAL Gemakkelijk haarvrij dit voorjaar philipsAdvertisementHoewel wij niet kunnen wachten om in shorts, een bikini en topjes rond te paraderen heeft het voorjaar zo ook zijn nadelen. Wat denk je van de ontharingsgruwelen die wij vrouwen elke keer weer moeten doorstaan? Niemand kan ons wijsmaken dat scheren en waxen een pretje is.

Gelukkig schiet Philips ons te hulp met Lumea. Dit draadloze ontharingsapparaat maakt gebruik van IPL, Intense Pulsed Light, wat ervoor zorgt dat die haartjes op plekken waar je het niet wil hebben nooit meer terugkomen! Dankzij de zogenaamde lichtpulsen komt de haarwortel in ‘rustfase’ waardoor de haartjes vanzelf uitvallen. Het resultaat; een gladde huid en nooit meer ingegroeide haartjes of stoppels!

Naast deze eerder genoemde voordelen, is het ontharen ook gemakkelijk en in een mum van tijd gedaan met Philips Lumea. In ongeveer een kwartier tijd kun je beide onderbenen al behandeld hebben en oksels duren slechts één minuut! Er zijn ongeveer vier tot vijf behandelingen nodig om verschil te merken en daarna moet je de procedure iedere zes tot acht weken herhalen. Dit is natuurlijk een fractie van de tijd die je anders kwijt bent aan het gaan naar een waxsalon of met scheren!

Maar liefst 82 procent van Philips Lumea gebruikers wil absoluut niet meer terug naar hun oude methode van ontharen. Als je nu begint, ben je op tijd klaar voor de zomer. Zie je de Philips Lumea wel zitten? Test het apparaat dan 100 dagen zelf uit én krijg 50 euro retour op het aankoopbedrag!

Zeg maar dag tegen ongewenste haartjes!

philips lumea oksels

philips lumea benen

philips lumea bikinilijn

philips lumea

www.philips.nl/lumea

(Tekst: Michelle Helmigh)
Advertisement

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties