0

Er zijn een paar van die dingen die rillingen op je rug kunnen veroorzaken. Eén daarvan is de bilnaad van een bouwvakker te zien krijgen. Je kent het wel: er wordt naar je gevloten en voordat je het weet zie je ineens twee kadetten van de collega van de fluiter in je ooghoek verschijnen omdat hij op zijn hurken zit. Niet fijn.

Waarschijnlijk heeft de bouwvakker dan nog niet kennis gemaakt met de werkkleding van Engelbert-Strauss.be. In deze webshop wordt bedrijfskleding verkocht voor bouwvakkers, maar ook tuinmannen, glazenwassers en klusjesmannen kunnen er terecht. Sterker nog: wij durven te wedden dat je ook de perfecte outfit kan vinden voor jouw klussende vader, schoonvader of vriend. Ideaal dus om het perfecte verjaardagscadeau, sinterklaas- of kerstpresentje (je kunt niet vroeg genoeg beginnen) en zelfs iets voor vaderdag te scoren dus deze webshop.

De kleding van Engelbert-Strauss.be ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog van geweldige kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van speciale stoffen en extra inzetstukken bij de knieen, precies wat mannen nodig hebben. Je kunt er trouwens ook terecht voor mooie en veilige werkschoenen. TIP: Het beste kun je een paar maten tegelijk bestellen van de items omdat werkkleding natuurlijk super comfortabel moet zitten.

Bekijk een aantal beelden van Engelbert-Strauss.be hieronder. Ziet er niet verkeerd uit toch?!

Kleding om in de tuin te werken

Kleding voor in de bouw

Veiligheidskleding

Veiligheidsschoenen

Nog meer veiligheidskleding

Vrijetijdskleding

www.engelbert-strauss.be

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties