0

grazia abonnement aanbieding 150De tijd gaat zó snel voorbij; voordat je het weet is het december en dit betekent dat Sinterklaas en Kerstmis voor de deur staan. Nu is hét moment om op zoek te gaan naar een super leuk cadeau en als het even kan voor een fijn prijsje ook! Maar eigenlijk eindigt jouw zoektocht hier al…

Want je kunt voor een spotprijs (lees: 15 euro) tien weken Grazia ontvangen of cadeau geven. Dit betekent dat je maar liefst 45 procent korting krijgt op de normale prijs van het magazine. Het abonnement stopt vanzelf, wel zo handig als je het cadeau doet. Natuurlijk kun jij jezelf ook verblijden met het abonnement.

Voor de mensen die Grazia nog niet kennen (wat we ons eigenlijk niet kunnen voorstellen): Grazia is voor alle dames who want to look great & be up to date. Niet voor niets is het dé nummer 1 fashion weekglossy van Nederland! Het blad staat elke week vol met exclusieve interviews, emotionele real life verhalen, de beste shopping tips, celebritynieuws en de beste beauty tips.

Hebben, hebben, hebben dus! Wil jij gebruik maken van deze super deal? Klik dan razendsnel hier!

unknown unknown unknown

www.grazia.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties