0

abonnement glossies sanoma 150December is een heerlijke maand; lekker eten, gezellige feestjes en cadeaus. Maar het is dus ook een maand waar je diep in de buidel moet tasten om jouw familie en vrienden te voorzien van een leuk presentje.

Gelukkig hoeft een super cadeau niet duur te zijn. Je kan namelijk een abonnement, dat automatisch stopt, op een glossy tijdschrift geven voor maar 15 euro! Je kunt kiezen uit Beau monde (5x), Grazia (10x), Marie Claire (5x) of Nouveau (4x).

Nog niet bekend met alle bladen? Hierbij even een kleine introductie. Beau Monde komt elke drie weken uit en vertelt jou alles over glamour, stijl en celebrity’s. BN’ers doen een boekje open in het blad, je vindt er onthullende Hollywood-reportages in én nog veel meer leuke dingen.

Grazia is een weekblad waar mode centraal staat aangevuld met een flinke dosis fijne roddels. Denk; celeb nieuws, interviews, emotionele real life verhalen, beauty tips en fashion trends. Maar pas op want Grazia is verslavend als schoenen…

Wil je er fantastisch uitzien maar is een beetje diepgang ook belangrijk in je leven? Dan is het maandblad Marie Claire iets voor jou. Deze internationale glossy is bedoeld voor ambitieuze vrouwen met oog voor stijl en staat vol met de laatste fashion, beauty en lifestyle trends vertaald naar jouw smaak en budget.

Wegdromen bij luxe en elegantie doe je met de stijlvolle maandelijkse glossy Nouveau. Verrijk jouw leven met echte kwaliteit op het gebied van mode en beauty en met interessante verhalen, reisreportages en interviews.

Eén van deze bladen cadeau geven aan een ander (of jezelf natuurlijk!)? Klik dan snel hier!

Beau Monde

unknown Marie Claire Nouveau

www.magazine.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties