0

Douane Reis appNeem je op vakantie vaak een half lege koffer mee, om deze eenmaal op bestemming aan te vullen met souvenirs en nieuwe outfits? Pas op! Het zou zo maar eens kunnen gebeuren dat bij terugkomst je nieuwe aanwinsten in beslag worden genomen.

Wie reist, moet zich aan een paar regels houden. Maar wat mag nou wel en niet? Mag je bijvoorbeeld die fake Louis Vuitton tas meenemen? Hoe zwaar mag je koffer wegen? En hoe zat het ook alweer met parfum in je handbagage? Wij vonden een handige app die het antwoord op al jouw brandende vragen weet! De Nederlandse douane heeft de applicatie ‘Douane Reizen’ ontwikkeld, die onlangs een update heeft gekregen. Deze super handige app bezorgt jou een zorgeloze trip en nog leuker; hij is gratis te verkrijgen!

Met de ‘Is dit OK?’ functie kun je in één oogopslag zien hoeveel fake it-bags je per persoon mee mag en welke souvenirs je beter kunt laten liggen. Shoppen in een niet-Europees land? De app bevat een handige rekenhulp die wisselkoersen omrekent en ook meteen vertelt hoeveel belasting je over dat nieuwe jurkje moet betalen. Ben je van plan je dure camera mee te nemen naar je vakantiebestemming? Voorkom in beslagneming; door foto’s van aankoopbonnen te bewaren kun je bij terugkomst in Nederland aan tonen dat producten voorafgaand aan de reis zijn gekocht.

Kun je niet het antwoord vinden op je vraag dan wordt je doorverwezen naar het Twitter- en Facebook-account van de Douane. Zo krijg je altijd en snel antwoord. Kortom, deze app mag tijdens de vakantie niet in jouw digitale handbagage ontbreken! Download de app gratis in de appstore.

De Douane reizen-app werkt voor de besturingssysteem iOS (Apple).

Douane reizen app tumb

Voorkom extra controle op het vliegveld met de gratis Douane Reizen app

Douane reizen app tumb

Douane Reizen app

Douane reizen app tumb

Douane Reizen app: Is dit ok?- functie

Douane reizen app tumb

Douane Reizen app: alcohol invoeren

Douane reizen app tumb

Douane Reizen app

Douane reizen app tumb

Douane Reizen app

Douane reizen app tumb

Douane Reizen app: overzicht buitenlandse aankopen

www.reizigers.douane.nl

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties