0

ADVERTORIAL Fleur jouw huis op met bloemen van Stylerz24.nlWoon je in Amsterdam of werk of kom je wel eens in het World Fashion Centre? Houd je van bloemen (welke vrouw nou niet?!)? Dan hebben wij van I Love Fashion News een top tip voor jou!

In het World Fashion Centre kun je namelijk niet alleen terecht voor kleding, maar ook voor prachtige bloemen. Van verse boeketten, losse bloemen en mooie planten tot prachtige stukken gemaakt van kunstbloemen; je vindt het in de twee verschillende showrooms van Stylerz24.nl.

Nu denk je misschien ‘nepbloemen’; nou wij zijn er dol op! Op al onze bureaus prijkt altijd een mooie bos rozen en ook de vergaderruimte hebben wij verfraaid met de prachtige stukken van Stylerz24.nl. En als we behoefte hebben aan een vers boeket dan weet het hele team van ILFN ook precies waar ze moeten zijn… Stylerz24.nl natuurlijk! We durven er bijna niet naar binnen te gaan, zo hebberig worden we van al die mooie dingen!

Bekijk een aantal foto’s hieronder (waaronder de stukken die wij op ILFN HQ hebben staan!).

ILFN HQ stylerz24 1

ILFN HQ stylerz24 2

ILFN HQ stylerz24 3

Stylerz24.nl 1 Stylerz24.nl 2 Stylerz24.nl 3 Stylerz24.nl 4 Stylerz24.nl 5 Stylerz24.nl 6 Stylerz24.nl 7 Stylerz24.nl 8 Stylerz24.nl 9 Stylerz24.nl 10

www.stylerz24.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties