0

ADVERTORIAL Elke dag een good hair day dankzij‘Als je haar maar goed zit’ wordt wel eens gezegd en daar zijn wij het zeker mee eens! Wanneer je de deur uitgaat is het natuurlijk fijn om gekleed te zijn in een outfit waar jij je goed in voelt en die ook nog eens leuk staat. Maar ook je kapsel kan je dag maken of breken.

Heb jij genoeg van bad hair days en zou jij maar al te graag gezond haar van de wortel tot de punt willen hebben? Dat kan dankzij Dove! Het beautymerk komt met een Split Ends Rescue-lijn én een vernieuwde Intense Repair-lijn.

Dankzij Dove Split Ends Rescue hoef je niet langer naar de kapper om van je gespleten haarpunten af te komen. Na drie keer gebruik van de producten wordt maar liefst 80 procent van je split ends hersteld. Met behulp van het serum worden de uiteinden van de haarschacht weer aan elkaar gehecht waardoor droge ruwe punten weer glad en zacht worden. Ideaal toch? De Split Ends Rescue-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave on-behandeling.

De Intense Repair producten zorgen ervoor dat droog en beschadigd haar diep van binnen herstelt met behulp van Keratin Repair Actives. Binnen twee weken is jouw haar sterker en zal het minder snel beschadigen en afbreken. Ook voorkom je gespleten punten. Nieuw bij de lijn is de Intense Repair 60 Second Treatment Shot die maar 60 seconden inwerktijd nodig heeft. Dankzij een extra hoge concentratie voedende ingrediënten maakt deze snelle conditiebooster zwak, dof en broos haar sterker. Handig; de shots zijn per stuk verkrijgbaar!

Bekijk de producten hieronder!

Zeg maar dag tegen gespleten haarpunten met Dove!

Zeg maar dag tegen gespleten haarpunten met Dove Split Ends Resue!

Dove Split Ends Rescue Shampoo

Dove Split Ends Rescue Shampoo

Dove Split Ends Rescue Conditioner

Dove Split Ends Rescue Conditioner

Dove Split Ends Rescue Leave-In Treatment

Dove Split Ends Rescue Leave-In Treatment

Prachtig gezond haar dankzij Dove's Hair Intense Repair lijn!

Prachtig gezond haar dankzij Dove’s Intense Repair lijn!

De complete Dove Intense Repair lijn

De complete Dove Intense Repair lijn

Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot

Nieuw: Dove Intense Repair 60 Second Treatment Shot

www.dove.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties