0

fashionswaps 150Ben jij toe aan een nieuwe garderobe maar heb je geen budget of wil je er liever niet teveel geld aan uitgeven? Heb jij wél items in je kledingkast hangen waar jij op uitgekeken bent, maar eigenlijk heel geschikt zijn voor een tweede leven? Dan is dit écht wat voor jou!

Op het onlangs gelanceerde FashionSwaps.nl kun je, de naam zegt het eigenlijk al, van kleding ruilen met andere fashionista’s. Het bespaart niet alleen honderden euro’s maar is nog milieu vriendelijk ook. Het enige wat je moet doen, is gratis lid worden van FashionSwaps.nl en Swaps aanmaken (oftewel je kleding aanbieden)!

Vind je een fashionista met hetzelfde gevoel voor mode en zou je maar wat graag met haar vaker willen swappen? Wordt dan vrienden op FashionSwaps.nl en blijf meteen op de hoogte van elkaars Swaps.

Als je nu lid wordt van FashionSwaps.nl en een Swap aanmaakt, dan maak je kans op een FashionCheque ter waarde van 100 euro (geldig t/m 31.12.2013)! Roep je vriendinnen ook op om mee te doen want hoe meer items er online staan, hoe leuker het swappen wordt!

Klik snel hier om je in te schrijven en kans te maken op de FashionCheque!

Kleding
Bank

Schoenen

www.fashionswaps.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties