0

Heb jij al voor iedereen een leuk cadeautje aangeschaft of zit je met de handen in het haar? In dat laatste geval schieten wij jou te hulp want wij hebben hét perfecte cadeautje voor iedere vrouw!

Al eens van Glossybox.nl gehoord? Dit is een maandelijks abonnement op een box gevuld met minimaal vijf beautyproducten die elke maand bij je thuis bezorgd wordt. De items zijn miniatuur of fullsize en wat er in de doos zit, is elke keer een verrassing. En houden wij daar niet allemaal van? Je kunt wel altijd rekenen op producten van luxe merken als OPI, Molton Brown en Yves Rocher.

En als je dacht het geven van beautyproducten niet leuk is (want iedereen doet het), dan heb je het mis. Uit onderzoek blijkt dat 68,6 procent het liefst beautyproducten onder de boom vandaan vist. Van alle dames geeft zelfs 53% aan liever een beautyproduct als cadeautje voor Kerst te krijgen dan bijvoorbeeld kleding of een sieraad.

Een abonnement op Glossybox is beschikbaar vanaf € 14,95 per maand en je kunt kiezen voor een 3, 6 of 12 maanden abonnement. Als je nu bestelt dan is het voor de Kerst thuisbezorgd. De Glossybox van deze maand is tot en met 17 december te bestellen op Glossybox.nl.

Dit kun je in de Glossybox terugvinden!

www.glossybox.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties