0

ADVERTORIAL Dit is de nieuwe dansfilm die jij moet zienWij vrouwen zijn dol op chick flicks. Denk aan The Notebook, Leap Year en Bride Wars. Ook dansfilms, zoals Save The Last Dance en Step Up, hebben een warm plekje in ons hart.

Ben jij van plan binnenkort naar de bioscoop te gaan? Dan hebben wij een super tip voor jou! Vanaf volgende week is Make Your Move in de bios te zien. Het verhaal? De jonge artiest Donny gaat naar New York om zijn broer te helpen bij zijn club. Bij die club komen dansers bijeen kom hun coolste moves te showen. So far so good…

Maar dan loopt Donny de elegante danseres Aya tegen het lijf. Ze worden verliefd op elkaar dankzij hun dance moves die samensmelten. Maar hij weet nog niet de Aya de zus is van de eigenaar van de rivaliserende club. Donny en Aya worden steeds verliefder op elkaar en de strijd wordt als maar heviger tussen Donny’s broer en Aya’s zus.

Zal Donny moeten kiezen tussen zijn familie en Aya, het meisje van zijn dromen? Bekijk het vanaf volgende week in de bios!

make your move 1

make your move 2

make your move 3

make your move 4

make your move 5

make your move 6

make your move 7

make your move 8

COBUSCENE23A_00263.jpg

MAKE YOUR MOVE_70X100_POSTER_DEFST.indd

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties