0

ADVERTORIAL De vrouwvriendelijke taxi serviceHet nemen van een taxi zou een luxe moeten zijn. Helaas is dit niet altijd het geval; soms tref je een onvriendelijke of onbehoorlijke chauffeur en soms voel je je zelfs niet veilig. Chauffeurs werken als zzp’er onder een taxicentrale, er is weinig controle en met klachten wordt nauwelijks iets gedaan.

Dat is verleden tijd dankzij Drive Ugo. Het bedrijf biedt een taxi zoals een taxi eigenlijk bedoeld is. Een prettig vervoermiddel, dat je veilig én comfortabel van A naar B brengt. Aardige chauffeurs (die écht in dienst zijn bij Ugo), de snelste route en een eerlijke prijs. Zo simpel kan het zijn.

Als je een taxi bestelt, wat via de iPhone app / Android app of via de site van Ugo kan, krijg je precies te zien door wie je wordt opgehaald. Nog een voordeel; betalen doen je achteraf via jouw bankrekening (deze vul je in in de app) of via creditcard. Contant geld meenemen of pinnen onderweg hoeft dus niet meer. Chauffeurs mogen trouwens ook geen fooi aannemen.

Ugo is overigens niet alleen voor vrouwen, maar voor iedereen die wel eens in Amsterdam komt of er woont. Naast Amsterdam zal Drive Ugo zich op korte termijn ook op andere steden richten.

vrouwvriendelijke taxi

Download vandaag nog de Drive Ugo app:

Android: http://bit.ly/0ilfnandroid  – Iphone: http://bit.ly/ilfniphone

www.driveugo.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties