0

ADVERTORIAL De tip voor alle dames met een ShoedictionPssst… ben jij net als ons iemand met een ware schoenenverslaving en droom jij stiekem van een paar mooie designer shoes die je niet op iedere straathoek tegenkomt? En wil je de aanschaf van jouw droompaar niet zo maar voorbij laten gaan er een ware experience van maken? Dan hebben een super tip voor jou!

In de Amsterdamse 9 Straatjes vind je de luxe schoenenboutique Shoe{diction. Het aanbod bestaat uit de meest hebberigmakende shoes van designermerken als Givenchy, Missoni, Gianmarco Lorenzi, Marc by Marc Jacobs, See by Chloé en Pollini (wij horen jouw schoenenhartje al sneller kloppen…). Ook dames met een kleine schoenmaat kunnen bij Shoe{diction terecht; elk paar is beschikbaar vanaf maat 35 tot maat 41.

Om van jouw aanschaf een waar feestje te maken biedt Shoe{diction een optimale service in een ongedwongen sfeer. Behoefte aan privacy? Dat kan geregeld worden! De winkel biedt een exclusieve private shopping zodat alles draait om jou en jouw schoenwensen.

Niet klaar met enkel een paar schoenen? Om je outfit compleet te maken is de collectie van Shoe{diction aangevuld met de meest prachtige accessoires zoals tassen, clutches en lederwaren van Great by Sandie en Pollini en de prachtige musthave sjaals van Emilio Pucci en Christian Lacroix.

Om jouw ultieme schoenendroom werkelijkheid te maken ga je dus naar Shoe{diction op de Oude Spiegelstraat 3 in Amsterdam. Shop jij liever op het web? Ook online kun je terecht om jouw shoediction te voeden; Shoe{diction heeft namelijk ook een online shop!

Bekijk een deel van de collectie, die in de sale is, hieronder! Klik op jouw favoriet om te bestellen. Voor de nieuwe collectie kun je terecht op de site!

Missoni loafers

Missoni loafers

Missoni slipper

Missoni slippers

Givenchy sandals

Givenchy sandals

Emilio Pucci pumps

Emilio Pucci pumps

Emilio Pucci sandal

Emilio Pucci sandals

Gianmarco Lorenzi pumps

Gianmarco Lorenzi pumps

Gianmarco Lorenzi ballerinas

Gianmarco Lorenzi ballerina’s

Missoni sandal

Missoni sandals

Missoni peeptoe wedges

Missoni peeptoe wedges

See by Chloe wedge sandal

See by Chloe wedge sandals

www.shoediction.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties