0

ADVERTORIAL De schoenentrends van deze zomer onder de loepHet is juli! Na regen komt zonneschijn dus we kunnen de zomer nu hopelijk écht verwelkomen. Heb je al een nieuwe garderobe aangeschaft en een aantal mooie schoenen? Als je nog een paar nieuwe stappers kunt gebruiken dan helpen wij je hier even onderweg door een aantal trends onder loep te nemen.

Wie mooi wil zijn, hoeft heus niet pijn te lijden. De sleehak is deze zomer helemaal hot. Hoog hoeft hij niet te zijn; een paar centimeter is genoeg om je die mooie lift te geven. Lekker comfortabel! Neonkleurtjes zijn anno 2013 ook nog steeds één van de trends. We zagen ze vorig jaar al voorbij komen maar wij hoeven, gelukkig, nog geen afscheid te nemen van deze vrolijke kleurtjes. Je ziet ze bijvoorbeeld terugkomen in heerlijk zittende sneakers.

Voor een doordeweekse dag kun je terugvallen op ballerina’s. Ze zijn lekker comfortabel, elke dag te dragen en ook nog eens super chic. Ga je naar het strand of is het zo warm dat de vogeltjes dood uit de bomen vallen? Dan kies je voor kleurrijke slippers. Een zomer is natuurlijk niet compleet zonder een enkele plensbui en dan zijn vrolijke kaplaarzen een super optie. Ook leuk voor dat ene festival wat op de planning staat!

Wat vinden jullie van de onderstaande vrolijke kleurtjes en modellen? Enig idee welk merk dit is? Volgende week vertellen we je hier alles over!

schoenen 4

schoenen 5

schoenen 7

schoenen 8

schoenen 9

schoenen 11

 

Schoenen 10

Schoenen 12

Schoenen 14

Schoenen 15

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties