0

Brunotti ken je van hun collecties voor de verschillende sporten die je kunt beoefenen met een board. Het merk heeft als slogan ‘Feelin’ good has a name…‘ en dat is niet zo maar. Je associeert Brunotti automatisch met een positieve attitude: de liefhebber van het merk voelt zich vrij, heeft respect voor de natuur én geniet van het leven.

En de nieuwe collectie voor aankomende herfst is weer hebberigmakend mooi. Zo mooi, dat je het ook gewoon aan wil trekken als je niet sportief bezig bent. De items hebben een stoere en authentieke look met een Scandinavische touch in een cleane Amerikaanse stijl. Daarnaast zijn keywords ‘neo vintage’. Vintage is allang niet stoffig meer. Het staat voor kwaliteit en persoonlijkheid en dat is terug te zien bij Brunotti. Een perfecte fit, mooie details, kwalitatieve materialen, verborgen features en een persoonlijke touch zijn hierbij onmisbaar.

Met behulp van de warme donsjassen, wax-cotton jacks, fijne basic hoodies en canvas parkas kom je fashionable én warm het gure weer door. Maar niet alleen voor kledingstukken kun je terecht bij het merk. Ze hebben ook fijne accessoires zoals wollen beanies en sjaals.

Hieronder staan een aantal looks voor herfst 2012 van Brunotti. We are in love…

www.brunotti.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties