0

ADVERTORIAL Bepaal jouw eigen prijs bij Modeveiling.nl 1Droom jij van een garderobe met een paar mooie designerstukken of leuke items van andere topmerken maar schiet de inhoud van jouw portemonnee tekort? Dan hebben wij dé ultieme tip voor je!

Bij Modeveiling.nl kun je zelf bepalen welke prijs je betaalt voor het item waar jij een oogje op hebt. Van Chloé, Burberry, Hugo Boss tot Levi’s en SuperTrash; er is voor ieder wat wils. Elke dag vinden er meerdere veilingen plaats die een uur lopen dus in een korte tijd weet je of jij de gelukkige bent.

Naast items voor jezelf, kan je ook een leuk cadeau scoren voor je vriend, een vriendin of een familielid. Ga je binnenkort trouwen maar heb je geen geld voor een dure bruidsjurk? Dan kun je ook terecht op Modeveiling.nl want er worden regelmatig prachtige bruidsjurken geveild!

Klik snel hier om even een kijkje te nemen welke veilingen er op dit moment lopen! Hieronder staan een aantal items die vandaag geveild zullen worden. Klik op jouw favoriet om mee te doen!

Knit-ted Lange Rok Donkergrijs

Knit-ted Lange Rok Donkergrijs normale prijs € 99,95, bieden vanaf € 15,-. De veiling start vandaag om 11:00.

Stroke by Berry Tielens Shawl Animal Print normale prijs € 89,95, bieden vanaf € 17,-. De veiling start vandaag om 13:00.

SuperTrash Jumpsuit Wilson

SuperTrash Jumpsuit Wilson normale prijs € 129,95, bieden vanaf € 25,-. De veiling start vanmiddag om 17:00.

www.modeveiling.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties