0

ADVERTORIAL Ben jij een slet als je een condoom bij je hebtWaarschijnlijk was het jullie wel opgevallen als je I Love Fashion News en ILFN’s founder & director Annic volgt op Instagram of Facebook. We stelden jullie de vraag ‘Ben jij een slet als je een condoom bij je hebt?’.

En jullie reageerden massaal. Van ‘Ben je dom als je solliciteert naar soa’s ?’, ‘Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ en ‘Je bent pas een slet met hepatitis A t/m Z!’ tot ‘Dan ben je goed bezig! Safety for everything’. Een jongen reageerde: “Hell no! Beter dat je een condoom op zak hebt. De meeste “mannen” tegenwoordig hebben er geen bij zich!”

De volgende quote, waar wij het helemaal mee eens zijn, kreeg ook flink wat aanhang op Facebook: “Waarom moeten vrouwen meteen als sletten bestempeld worden als ze op welke manier dan ook voor zichzelf keuzes maken of voor zichzelf zorgen? Ik hoor nooit iemand zeggen dat een man een sloerie is als hij condooms mee neemt. Opflikkeren, GIRLPOWER dát is waar we ons als vrouwen allemaal wat meer op moeten focussen.”

Gelukkig weten veel van jullie wel dat anno 2013 een goed voorbereide vrouw de deur niet uitgaat zonder een condoom. Hoewel het antwoord misschien logisch lijkt, natuurlijk ben je helemaal geen slet als je een condoom bij je hebt, is niet elke meid op haar toekomst voorbereid. Jammer want op die manier ben je afhankelijk van een man en je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren.

En smoezen als ‘waar koop je condooms’ en ‘ik schaam me als ik condooms koop’ zijn ook écht niet legitiem meer. Bij elke drogist, apotheek en talloze andere winkels kun je condooms kopen. En als je het al wat genant vind om ze aan te schaffen (de grote vraag is waarom?) dan zijn er ook talloze webshops waar je condooms kunt bestellen.

Oftewel; een slimme meid is op haar toekomst voorbereid en heeft condooms bij zich! Het filmpje niet gezien? Bekijk ‘m dan hier of door op de onderstaande foto te klikken! Wil jij je mening geven over dit onderwerp? Doe dit dan hier!

ben je een slet als je een condoom bij je hebt

sterkofslet

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties