0

SE7_Bella_ER_11Na een drukke week vol met afspraken en deadlines is er niks fijner dan om in het weekend even helemaal te relaxen met wat quality time voor jezelf. Wij vrouwen houden nou eenmaal van luxe beautybehandelingen en zo nu en dan een bezoekje aan de spa.

Gelukkig hoeft dat geen rib uit je lijf meer te zijn, sterker nog je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. Met Braun creëer jij namelijk in een handomdraai je eigen spa en dat allemaal gewoon in je badkamer. Met hun nieuwe Silk-épil 7 Skinspa heb jij namelijk binnen no time een zachte en gladde huid. Hoe? Dit epileerapparaat verwijdert zelfs de allerkortste haartjes door de veertig uniek gepositioneerde pincetjes en draaibare kop. Zelfs een waxbeurt kan hier niet tegenop! Van top tot teen een stralende huid was nog nooit zo makkelijk.

Maar de Silk-épil biedt nog meer; een gladde huid krijg je namelijk niet alleen door te epileren, ook scrubben mag niet ontbreken in jouw beautyritueel. Het zorgt er namelijk voor dat alle dode en droge huidcellen verwijdert worden en zo blijft je huid gezond en herstellen ook de diepere huidlagen. Nog een bijkomend voordeel: het voorkomt ingegroeide haartjes. Grijp jij elke keer na het epileren dan ook naar die scrubhandschoen? Dat is nu verleden tijd want de Silk-épil 7 Skinspa heeft ook een scrubborsteltje dat zorgt voor een complete peeling.

De Braun Silk-épil 7 Skinspa is zowel droog te gebruiken als onder de douche of in bad. Hij is te verkrijgen bij elektrozaken.

SE7_Bella_ER_11 SE7_skinspa_Packshot

www.braun.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties