0

spraytanWe kunnen het nu echt niet meer ontkennen; de herfst is begonnen en het zonnetje heeft helaas plaats gemaakt voor regen en wind. Dat de zomer voorbij is, merken we niet alleen aan onze outfit die steeds meer laagjes krijgt, ook ons huidje begint wit weg te trekken.

Nou kun je het zomerse gevoel weer terug halen door onder de zonnebank te kruipen, maar we weten allemaal dat de UV-straling killing is voor je huid. Rimpels en pigmentvlekken zullen nooit een trend worden en dus is het slim om te kijken naar alternatieven. Ben jij toch een beetje huiverig om aan de slag te gaan met zelfbruiner en heb je geen zin in vlekken en oranje handen? Dan is een spray-tan echt iets voor jou!

En als je het over spray tanning hebt, dan ben je bij Be-Coloured in Amstelveen aan het goede adres. Binnen tien minuutjes krijgt je huid een prachtig en egaal bruin kleurtje. En dat helemaal gezond en zonder schadelijke stralingen! Ook voor de dames met een zeer lichte huid is een spray-tan dé ideale manier om eruit te zien alsof je net van een lekkere vakantie terug komt. De salon werkt namelijk met verschillende lotions van light-medium tot dark en dus hoef je nooit bang te zijn voor het gevreesde ‘wortel effect’.

Wil jij ook met een mooie en stralende glow de winter doorkomen? Je kunt hier meteen een afspraak boeken bij de Be-Coloured salon!

spraytan

www.be-coloured.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties