0

ACHIEVEMENT Victoria Beckham voor het eerst op Vogue USVictoria Beckham is anno 2013 een gerespecteerd persoon in de modewereld. Door de jaren heen is ze veranderd van een meisje met een beetje een trashy uiterlijk naar een vrouw met een stijlvolle verschijning. Daarnaast heeft ze een zeer succesvolle kledinglijn.

Het enige wat mist is een Vogue US cover. Victoria stond maar liefst drie keer op de Britse variant en verscheen ook op Indiase en Russische edities, maar Anna Wintour vond Victoria niet goed genoeg om op haar cover te verschijnen. Daar komt nu verandering in.

Naast de cover, zijn er ook al speculaties wat Vic zal dragen voor de shoot én waar het grote bijbehorende interview over zou gaan. De Britse zou gehesen worden in ontwerpen van haar hand zodat ze haar kledinglijn ook in de VS kan promoten. Het interview zou gaan over haar verhuizing van LA naar Europa, David’s baan in Parijs en haar kleine meisje.

Of en hoe het daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden is nog maar de vraag, maar wij zijn benieuwd! Andere Vogue US cover girls in 2013 waren Beyoncé, Carey Mulligan en Michelle Obama.

Victoria Beckham Vogue UK Februari 2011

Victoria Beckham op Vogue UK van februari 2011

www.vogue.com/fashion/

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties