0

All good things come to an end. Zo ook het drukke wedding seizoen én mijn maandelijkse stukje voor Annicvw.com. Heel erg dankbaar ben ik voor alles wat er op mijn pad is gekomen. Wat kan er veel gebeuren in een jaar!

Een half-Joodse winter wedding. Mijn eerste wedding van twee vrouwen. Twee keer naar de Franse zon gevlogen voor het ja-woord. Een driedelige wedding verspreidt over de zomer. Voor de tweede keer twee mannen. Een frans koppeltje. Een bruidspaar uit New York én een beach wedding. 

 "Onze grote droom wordt werkelijkheid, want we mogen de New York Bridal Fashion Week bijwonen."

Naast alle knappe newly-weds heb ik ook veel mooie nieuwe leveranciers uit de branche ontmoet, waaronder dikke vriendinnen geworden met Annika van Wild at Heart Bridal Boutique in Nijmegen. Samen vlogen we al naar London om nieuwe collecties trouwjurken te bewonderen en unieke locaties te spotten én (tromgeroffel) volgende maand vliegen we samen naar the big apple! Onze grote droom wordt werkelijkheid, want we mogen de New York Bridal Fashion Week bijwonen. We zijn onder andere uitgenodigd bij de launch van Viktor & Rolf Mariage collectie(!) en we zullen er natuurlijk voor zorgen dat jullie er zoveel mogelijk van kunnen mee genieten via onze social media kanalen.

 "Ik dacht echt altijd meer een meisje achter dan voor de camera te zijn, dus ik ben héél benieuwd hoe jullie het gaan vinden."

En dan nog een leuk nieuwtje! LINDA.tv heeft mij gevolgd tijdens de voorbereidingen van een van mijn weddings. Het bruidspaar uit New York, Wendy en Thomas. De serie heet ‘Dagboek van een weddingplanner’ en is vanaf 21 oktober online te zien op LINDA.tv Ik dacht echt altijd meer een meisje achter dan voor de camera te zijn, dus ik ben héél benieuwd hoe jullie het gaan vinden. Spannend!

Last but not least, vakantie! Het weddingplannen voor 2017 en 2018 is al in volle gang, maar ik mag ook nog even genieten van een paar heerlijke vakantie tripjes; Puglia, Marrakech en Barcelona. Hopelijk kom ik weer wat pareltjes van locaties tegen die ik met jullie kan delen en wie weet zit dé locatie voor jou er wel tussen (of mezelf, als ik dan eindelijk eens gevraagd word... #duurtlang).

From Amsterdam, With LOTTE

x

Tekst: Lotte van den Hout

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties