0

shakira 150Als er één boek is waar de meest vreemde records in staan, is dat wel het Guinness Book of Records. Van de meeste ballonnen opblazen met je neus tot de langste nagels: echt van alles kan een record worden gemaakt. Ook aardig wat celebs staan hierin met hun eigen records.

De celebs doen vaak

niet eens moeite om in het Guinness Book of Records te komen, maar hebben dit te danken aan hun talenten of sociale media want je ziet Beyoncé echt niet proberen om zoveel mogelijk toiletbrillen kapot te slaan met haar hoofd. De zangeres behaalde een record door haar verrassingsalbum op iTunes dat ervoor zorgde dat binnen slechts drie dagen 828.773 exemplaren werden verkocht.

Ook Fast & Furious acteur Vin Diesel kwam onopzettelijk in het boek terecht, nadat zijn Facebookstatus het meest geliked werd tot nu toe. Hier was hij te zien met zijn overleden collega Paul Walker, zijn volgers toonde hun medeleven en zorgde er zo voor dat hij ook een record behaalde. Niet zo verrassend is het record van Miley Cyrus. Zij staat in het Guinness Book of Records omdat zij de meest opgezochte popster op internet is.

Ben je benieuwd welke celebs er nog meer een Guinness World Record hebben? Bekijk dan onderstaande foto’s.

 • BP_22655800
  Shakira haalde een record door Facebook. Zij werd namelijk het allermeest geliked, namelijk meer dan 100 miljoen keer.
 • BP_24493335
  Acteur Vin Diesel kwam in het Guinness Book of Records doordat zijn Facebookbericht na het overlijden van collega Paul Walker de meeste likes ooit kreeg.
 • BP_24768308
  Katy Perry heeft haar Guinness World Record te danken aan Twitter. Ze heeft namelijk de meeste volgers van alle muzikanten en dit zijn er meer dan 58 miljoen.
 • BP_24953017
  Ellen Degeneres mocht ook zichzelf gelukkig prijzen met een plaatsje in het boek. Dit kwam door haar Oscar selfie dit jaar en deze werd het meest gedeeld op Twitter.
 • BP_25154301
  Rapper Eminem kwam in het boek door de meeste woorden in een liedje te hebben. Dit zijn er namelijk 1.560!
 • BP_25180175
  Beyoncé behaalde een record voor het snelst verkopende iTunes album. Haar verrassingsalbum werd namelijk 828.773 verkocht in de eerste drie dagen.
 • BP_25183108
  Miley heeft het record 'meest gezochte popster op het internet' op haar naam staan.
 • BP_25203753
  Taylor Swift heeft meerdere muzikale records op haar naam staan maar kwam in het Guinness Book of Records doordat zij met haar twee albums miljoenen exemplaren verkocht.
 • BP_24959304
  One Direction behaalde een record door een nummer 1 plaats van hun eerste drie albums.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties