0

Brad Pitt and Angelina Jolie go into the wine businessJe hebt celebrities, über celebrity’s en royal celebs met blauw bloed (dat echt geen talent of celeb kan betalen). Dit zijn misschien wel de interessantste geschiedenis weetjes die je ooit hebt gelezen. Want zeg nou zelf, van die geschiedenisboeken op school werden we vroeger ook niet al te vrolijk.

Wij hebben voor jou 6x celebs op een rijtje gezet die verre verwanten zijn van koninklijke families. Je zult het misschien geloven of niet geloven, maar er zijn dus echt onderzoeken verricht om de stambomen tot de bodem uit te pluizen.

1. Johnny Depp
In de BBC serie ‘Who Do You Think You Are?’ werd onderzocht of Johnny Depp en Queen Elizabeth II dezelfde overgrootvader hebben. In het programma werd de afkomst van de acteur voor meer dan 500 jaar uitgepluist. Zo zou er een verband zijn, maar het is nog niet 100% zeker om aan te kunnen tonen. Hmm, zeker niet verkeerd Johnny!

2. Brad Pitt en Angelina Jolie
Nee het is niet dat 1 van de 2 verre familie zijn van koningen en koninginnen want het stel heeft allebei verre verwanten van koninklijke families. Althans dat wordt er gezegd. Zou zo Angelina Jolie via haar grootmoeder met Nederlandse en Duitse afkomst verre familie zijn met de franse koning Philip II. Hij reageerde van 1180 tot 1223. Brad Pitt heeft ook een royal bloedlijn door de kant van zijn moeder. Brad is verre familie van Koning Herny II. Hij regeerde van 1154 tot 1189 Engeland.

3. De Hilton zusjes
Alsof een superrijke vader niet genoeg was. Nee, het blijkt dus dat de twee ook nog eens net als Brad Pitt verre familie zijn van Henry II.

4. Ellen DeGeneres
The New England Genealogical Society is tot de ontdekking gekomen dat presentatrice Ellen DeGeneres een verre nicht (15de) is van Kate Middleton. Naast dezelfde bloedbanden als de Duchess, is ze ook een directe afstammeling van koning Edward III. Deze man was van 1307 tot het jaar 1327 aan de macht. Wat toevallig!

5.Zusjes Elle en Dakota Fanning
Elle Fanning speelde de hoofdrol van prinses doornroosje in de film Maleficent. Blijkt dat deze rol niet heel ver van haar bed staat. De twee zusjes zijn namelijk net als Ellen DeGeneres verre verwanten van koning Edward III. Zij zijn daarom ook verre nichtjes van Kate Middleton.

6. Hillary Duff
De website Findmypast.com onderzocht de familieboom van de actrice/zangeres. Daaruit bleek dat zij de 18de nicht van Queen Elizabeth is. Ze schijnt ook verre familie te zijn van King Edward III van Engeland (net zoals de Fanning zusjes en DeGeneres). Dit begint wel een beetje freaky te worden vinden jullie niet?

Bekijk de foto’s hieronder.

 • Portrait - Johnny Depp
  In de BBC serie 'Who Do You Think You Are?' werd onderzocht of Johnny Depp en Queen Elizabeth II dezelfde overgrootvader hebben. In het programma werd de afkomst van de acteur voor meer dan 500 jaar uitgepluist. Zo zou er een verband zijn, maar het is nog niet 100% zeker om aan te kunnen tonen.
 • Brad Pitt and Angelina Jolie go into the wine business
 • Nicki and Paris Hilton seen out in SOHO
  Paris en Nicki Hilton
 • Grey's Anatomy Premiere in Hollywood
  Presentatrice Ellen DeGeneres
 • Arrivals at Louis Vuitton fashion show.
  Dakota en Elle Fanning
 • iHeart Radio - Day 2
  Hilleray Duff

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties