0

56th Grammy Awards - ArrivalsSommige celebs hebben ook gewoonweg alles; de looks, de mooiste kleding en een hele rijke papa en mama. Deze celebs hadden het vast wel zonder hun ouders zover geschopt alleen maakte het startpunt van hun carrière misschien wel iets gemakkelijker.

Veel celebs waaronder Ariane Grande en Cara Delevigne waren al superrijk toen ze al in de wieg lagen. Nu ze ouder zijn mogen ze natuurlijk ook niet klagen over een flinke bankrekening.

1. Ariane Grande
De actrice en zangeres heeft waarschijnlijk haar drive van haar vader. Edward Butera (papa) is namelijk een bekende CEO van een beroemde design bedrijf. Hij heeft vroeger samenwerkt met acteur Eddie Murphy.

2. Lady Gaga
Voordat Lady Gaga de zangeres was die ze nu is ging ze door het leven als Stephanie Germotta. De vader van Stephanie, Joe Germotta heeft het flink gemaakt als internet zakenman.

3. Olivia Palermo
Ex-reality ster en it-girl Olivia Palermo is gewend aan het goede leven. Ze is de dochter van Douglas E. Palermo en hij is werkzaam als vastgoed handelaar. Moeder Lynn Hutchings houdt er ook niet van om stil te zitten en is werkzaam als interieur designer.

4. Miley Cyrus
Miley Cyrus begon natuurlijk al als klein popsterretje en was samen met haar vader te zien in de hit serie Hannah Montana. De net waarde van de zangeres ligt nu op 150 miljoen, maar die van haar vader is ook niet mis. Toen Miley nog niet eens geboren was had haar country ster van een vader al 50 miljoen in zijn zakken.

5. Cara Delevigne

Cara’s ouders zijn heel erg decadent want zij behoren bij een Britse high society club. Cara’s zussen Chloe en Poppy zijn in Engeland beroemde socialites en hun vader haalt ook veel geld binnen want hij is werkzaam in de huizenmarkt.

6. Taylor Swift 
Zangeres Taylor Swift verdient tegenwoordig bakken met geld en haar net waarde wordt geschat op 200 miljoen. Vroeger was ze natuurlijk niet de grootste kostwinnaar van de familie. Haar moeder Aundrea Smith werkte vroeger als marketing directeur en vader Scott werkte als een financieel adviseur en wisten daarmee aardig wat brood op de plank te brengen.

  • 56th Grammy Awards - Arrivals
  • Television Concert Special Taping
  • UK: MARCHESA Spring 2015 Fashion Show
  • Shaven Hairdo's
  • Face of an Angel Premiere - London
  • Taylor Swift and Zendaya Visit Good Morning America.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties