0

X-Men: Days Of Future Past New York PremiereActrices, modellen en zangeressen worden over de hele wereld aanbeden door honderdduizenden fans en tussen al die gigantische grote groep mensen zitten er ook een paar tussen die een beetje te ver doordraaien en het op een stalken zetten.

Dit is natuurlijk voor de celebs die gewoon hun werk doen heel erg vervelend, omdat soms hun familie er zelfs bij betrokken wordt. Daarnaast zijn die e-mailtjes die dagelijks in hun mailbox verschijnen ook niet heel erg prettig. Bekijk hieronder de dames die jarenlang last hadden van een stalker.

1. Taylor Swift
In maart 2014 kreeg een man die Taylor Swift bedreigde een straatverbod. Timothy Sweet dreigde om elke man waar Taylor in contact mee kwam te vermoorden. Sinds 2011 was hij de zangeres al aan het lastigvallen met e-mailtjes, brieven en berichten op social media. Hij was zo gestoord dat hij daadwerkelijk dacht dat hij getrouwd was met Taylor.

2. Madonna
Madonna zit al een tijdje in de business en is het inmiddels wel gewend om met stalkers om te gaan, maar de engste was toch wel Robert Dewey Hoskins. In 1990 begon hij de zangeres te stalken en hij dreigde haar wat aan te doen als ze niet met hem in het huwelijksbootje wilde stappen. Dit is dan misschien nog het slechtste huwelijksaanzoek ooit. De stalker moest gelukkig voor 10 jaar de gevangenis in en verblijft nu in een speciale inrichting. Madonna kan weer opgelucht ademen.

3. Rihanna
Rihanna had in juli 2014 nog last van een dakloze man die haar herhaaldelijk bleef lastig vallen bij haar huis. Kevin McGlynn bleef elke keer voor haar huis staan om haar voor van alles uit te schelden. Er is niets grappigs aan een stalker maar Kevin gaf in de rechtzaak wel een hele aparte quote. Hij zei namelijk dat Kanye West en Jay-Z zijn stalker materiaal hadden gestolen. Wat hij daarmee precies bedoelde dat zal alleen hij weten maar gek was het natuurlijk wel.

4. Beyoncé Beyoncé heeft een lange tijd te maken gehad met een geobsedeerde Britse fan. Hij stuurde haar meerdere malen hele vreemde brieven en beweerde zelfs dat de zangeres een bedrieger was en dat de echte Beyoncé was omgebracht. In 2011 won Beyoncé gelukkig de aanklacht tegen de stalker en hij kreeg een straatverbod. De man liet het hier niet bij zitten en ging in 2013 gewoon lekker door met zijn kruistocht. Hij stuurde weer enge brieven en Beyoncé had er genoeg van. Vorig jaar liet ze de beveiliging aanscherpen voor haar concert in Londen.

5. Selena Gomez
Zangeres Selena Gomez had ook last van een stalker. Dit jaar werd haar stalker twee keer gearresteerd omdat hij op haar terrein aan het ronddwalen was. De zangeres twijfelde geen moment nadat ze een raar geluid uit de tuin hoorde komen en belde meteen haar beveiliging. De twintigjarige Che Cruz liep naar de deur en vroeg naar de zangeres. Gelukkig werd de deur recht in zijn gezicht dichtgeslagen. Che moest hiervoor 7 dagen in de gevangenis zitten, maar nadat hij vrij gelaten was werd hij binnen 8 uur weer gesignaleerd op het terrein van Selena. Hij wist dus niet bepaald van ophouden.

6. Jennifer Lawrence
Alhoewel Jennifer nooit direct contact heeft gehad met haar stalker is dat alleen maar goed geweest want de Canadees Han Cong Zhao bleek wel heel gek te zijn. Hij stuurde honderden sms’jes en pleegde telefoontjes naar de broer van Jennifer. Han wilde haar ‘beschermen’ omdat hij vond dat Jennifer’s broer achter de Boston marathon bomaanslagen zat. Toen hij geen gehoor kreeg ging Han gewoon verder met stalken en stuurde Jennifer e-mails waarin hij beweerde de man van haar leven te zijn. De stalker werd gelukkig gearresteerd toen de politie erachter kwam dat hij ging zoeken naar het adres van Jennifer’s moeder. Nu is hij voor 5 jaar verbannen uit Amerika.

 • Taylor Swift and Zendaya Visit Good Morning America.
  Taylor Swift
 • 56th Grammy Awards - Arrivals
  Madonna
 • amfAR LA Inspiration Gala 2014
  Rihanna
 • MTV Video Music Awards - Arrivals
  Beyoncé
 • Who wore it better: Selena Gomez or Lucy Hale
  Selena Gomez
 • X-Men: Days Of Future Past New York Premiere
  Jennifer Lawrence

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties