0

Harper's Bazaar ICONSSorry brunettes, deze 6x celebs with staat alleen in het teken van iconische blondines met prachtige rode lippen. In de loop der jaren hebben celebs zich ontpopt tot echte stijl iconen denk bijvoorbeeld aan material girls Madonna en Marilyn Monroe.

De rode lipstick is een beauty musthave voor elke vrouw, en dat bewijzen ook deze dames uit het rijtje. Kijk maar mee wie er tot dit lijstje behoort.

1. Marilyn monroe
Met stipt op nummer 1 staat natuurlijk de grootste seksbomb en icoon uit de jaren ’50: Marilyn Monroe. Zij stond bekend om haar voluptueuze lichaam en rode lippen en werd nooit gespot zonder haar rode lipstick en dat maakt haar de Queen van dit lijstje.

2. Madonna
Op de tweede plek hebben we de tweede material girl staan. Een rode lipstick was essentieel voor Madonna’s make-uplook en tot op de dag van vandaag zien we de zangeres graag met mooie blonde lokken en rode lippen.

3. Kate Moss
Supermodel Kate Moss hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis. Zij was zo dol op rode lipstick dat ze gestrikt werd voor een eigen lipstick lijn voor het make-up merk Rimmel. Het staat haar dan ook echt prachtig.

4. Gwen Stefani 
Zangeres Gwen Stefani lijkt soms zo uit de jaren ’50 te komen met haar platina blonde lokken en signature red lips. Ze heeft door de jaren heen (sinds de jaren 90′) net als Madonna een perfecte signature make-up look weten te creëren. De zangeres is helemaal fan van M.A.C Russian Red.

5. Lady Gaga
Lady Gaga is ook helemaal fan van rode lipstick. In 2012 schreef ze daar zelfs een liedje over. Haar platinum lokken en rode lippen behoren nu ook tot 1 van haar vele make-up looks en zo zien we haar ook het liefst.

6. Rita Ora
Rita Ora gaat natuurlijk niet zo lang mee als de andere dames, maar keer op keer bewijst ze maar weer dat ze een blijvertje is. Zowel haar make-up als fashionstijl is altijd on-point. Vaak experimenteert ze met kleding en haarstijlen, maar een rode lip en platina blonde coupe staat haar wel het mooiste.

Bekijk de dames hieronder.

 • Marilyn Monroe couldn't commit suicide, according to two italian toxicologists.
  Marilyn Monroe
 • Madonna to Be Inducted into Rock and Roll Hall of Fame 1/1
  Madonna
 • Rimmel London party
  Kate Moss
 • Refinery29 Country Club Launch
  Gwen Stefani
 • Harper's Bazaar ICONS
  Lady Gaga
 • MTV Video Music Awards - Arrivals
  Rita Ora

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties